Сертифициращо обучение за медиатори

Професионалната асоциация на медиаторите в България

ще проведе в гр. Плевен

СЕРТИФИЦИРАЩО ОБУЧЕНИЕ ЗА МЕДИАТОРИ

 

Курсът дава възможност за сертифициране на медиатори, получаване на удостоверение за правоспособност и вписване в Единния регистър на медиаторите към Министерството на правосъдието.

Курсът е създаден от български и чуждестранни експерти от Проекта за реформа в търговското право на Американската агенция за международно развитие заедно с представители на съдийската и правната общност в България. Лекторите са медиатори с богат опит и практика в областта. Съдържанието и методологията на курса са изготвени в съответствие с изискванията за обучението на медиатори, предвидени в Наредба № 2/15.03.2007г.

Какви знания и умения получавате?

Знания и практически умения за разрешаване на конфликтни ситуации, за управляване и довеждане до успешен завършек процедура по медиация.

По-специално в курса ще научите повече за: конфликт и способи за разрешаване на спорове; процедура по медиация – предимства, етапи, участници, видове; правна рамка на медиацията в България и в Европа; центрове за медиация; процедура по препращане към медиация от съда.

Ще овладеете: основните комуникативни умения и медиаторски техники; водене на преговори, основани на интереси; своето поведение като медиатор; справяне с проблемните поведения на участниците в конфликта и медиацията; изготвянето на спогодба.

За кого е подходящ този курс?

Широк кръг от специалисти, които желаят да придобият или да подобрят професионалните си умения в сферата на разрешаването на спорове: правни съветници, адвокати, психолози, педагози, педагогически съветници, ръководители на екипи и дружества, експерти по управление на човешки ресурси, връзки с обществеността, маркетинг, банков и застрахователен сектор, обучители, журналисти, консултанти, икономисти, офис-мениджъри, предприемачи и други.

Обучението е 6 дни и ще се проведе на 08, 09  и 10. 05.2020г. и на 29, 30 и 31. 05.2020г.

Място: гр. Плевен, ул. „Полтава“ 3

Стартираме на 08.05.2020г. от 16:30ч.

Такса за участие: Цена за гр. Плевен – 520,00лв. за целия цикъл.

Осигурени са учебни материали, онлайн достъп до електронна платформа и презентации, както и кафе паузи.

Отстъпки: за повече от 1 представител на организация, както и при заплащане на сумата до 25 април 2020 г. таксата е 480,00 лв.

Краен срок за заплащане на таксата: 5 май 2020 г.

Желаещите да се запишат е необходимо да попълнят онлайн формуляра ТУК

За информация: 0882532124

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *